onsdag 14. november 2012

Kampreferat SL VS D1

Mi får ofte høre fra guttespillerne at jentene ikje spiller tøft nok, men denne søndagskampen inneholdt blod, svette, tårer og utvisninger. Utvisningen kom kanskje ikje fra røft spill, og tårene var vel heller mer latterkrampetårer, men blodet var ekte! For en eller annen gang i løpet av kampen spurte Trine om det gikk bra med Kari, som svarte "jada, jeg bare blør litt". Her ofrer vi altså alt for å vinne. Til og med vår faste tilskuer, Super-Sunde, fikk et tøft møte med SL da han fra sidelinjen ble dyttet, slik at han fikk en bit av en knekt kølle inn i hånda. Men litt må jo også tilskuerne ofre når de kommer og ser SL-kamp.

R.I.P Kølla

Her ser dere badass Josephine leve opp til sitt rykte. Kølleknekksituasjonen ovenfor er helt ekte, den er ikje rekonstruert i den andre pausen i kampen til D2. Resten av kampen vår måtte Rannei og Josephine dele kølle, siden det nå bare er en høyrefatningskølle, eller hva det heter, igjen. Flaks at de ikke var på samme rekke.

UTVIST!!
Her ser dere Benedicte som sitter ensom og forlatt fordi hun ble utvist, så hun var også badass. Hun ble ikke utvist da hun sparket bort ballen og dommeren blåste frislag og hun ropte "ka det va no då?!" på sint sunnmørsk. Nei, det som skjedde var at Joseph måtte hun løpe av banen når hun brakk kølla si. Dermed spurter ivrige Rannei og ivrige Benedicte ut på banen, og plutselig var vi sju spillere utpå der. Benedicte måtte gå til den ydmykende utvisningsstolen, mens Rannei også måtte gå av banen fordi hun holdt på å dø av latter fordi det var "det lolleste" hun hadde opplevd. Forresten, hva skjer når to blir utvist samtidig? Må den ene sitte på gulvet?

Og så kom kampens nest største høydepunkt: VI SLAPP IKKE INN MÅL I UNDERTALL, WOHO! Party on, rock 'n roll, yolo forever! Forresten, i 2. omgang slapp vi bare inn ett mål på 12 minutter!

Så over til kampens største høydepunkt; vi scorte mål!! Marta skjøt ballen rett i krysset og da ble alle proffene på D1 lei seg, mens vi ble kjempeglade. Trine kan vel si seg fornøyd med målene hun satte for oss før kampen, nemlig å score minst ett mål og ikke slippe inn mer enn 18. Heldigvis slapp vi inn bare 18, for hvis vi hadde tapt mer enn 19-1 hadde vi vært dårligere enn H4.

Mi vil også gratulere D2 med 12-1 seieren over Bakkelandet! SL mener såklart at Bølla vår var den beste på laget, men mi syns også treneren vår Magiske Miriam gjorde en veldig bra jobb. Og Coach L fikk assistpoeng som keeper!'