søndag 4. november 2012

Hvem er best, Sexylaget eller H4?

DET ER KOSLIG NÅR SPILLERE FRA DE ANDRE
NTNUi INNEBANDYLAGENE KOMMER FOR Å HEIE PÅ!
Kvelden 4. november stilte Trine og Berit fra S.L som ivrige supportere for NTNUi H4. Som noen kanskje fikk med seg, tapte S.L 19-2 mot Nidaros i september. S.L har såklart blitt mye bedre siden den tid, men hvordan er det med formen til H4?

H4 møtte denne novemberkvelden laget som ligger på bunnen av tabellen deres. Trine og Berits hypotese før kampen var at S.L er bedre enn H4, og det er jo bare en måte å avgjøre det på. Taper H4 større enn 19-2 så er de et dårligere lag, vinner de eller taper mindre enn 19-2 så er de et bedre lag. Her er Trine og Berit klar for den viktige og avgjørende kampen som skal skille oss fra H4:

Mi kom til boblehallen 12 minutter ut i første omgang, og da var stillingen 0-0, og mi tenkte at dette kunne gå begge veier, men det så ut som om H4 spilte litt bedre enn laget vårt, men rett før pause ble det scoring til Tiller, og 1-0 var stillinga til pause. Det var da han fikk navnet "Sinna-Sunde". Her er Sinna-Sunde:

Se så sint han er

Sinna-Sunde spiller også på lag med suresimen og hostehåkon. De andre kunne mi ikje navnet på, men mi skal sørge for å være mer oppdatert til neste kamp hvor mi såklart skal stille som supportere igjen. Mi lærte noen av navnene på Tiller til gjengjeld. 11 Almert, 88 Halbe, 95 El Nigardo og 8 Tor Melkior. Mi begynte å lure på om laget hadde funnet på navnene sine selv, men da la mi merke til 66 Olsen. 66 Olsen var litt slask. Suresimen ble etterhvert smilesimen, men det er vanskelig å vite for de som ikje var tilstede, fordi når han smilte så gjemte han seg bak lagkameraten sin:

(: (: (: Her smiler Simen :) :) :)

I 2. omgang gikk alt galt, og det ble scoringer i nesten hvert minutt, scoringene sørget Tiller for, og avogtil var det en spiller fra H4 som hjalp de litt, først når han ut av det blå slo ballen ut til det Trine og Berit kaller for corner, og så etterpå når han hadde 2 selvmålsforsøk. Heldigvis bomma han på begge. Etter selvmålsforsøkene kastet keeperen ballen til (hvem andre enn) corner-og selvmålsmannen, det skjønner ikje mi at han turte. Simen var også litt dansesimen. Forresten hadde mi på utesko inne:

Etter 15 minutter ut i 3. omgang var stillingen 18-1 til Tiller, og det var den lenge. Mi hadde lenge hatt troa på at H4 skulle helvende kampen og med hånda på hjertet så håpte mi at de skulle vinne, men når det var 5 minutter igjen, så håpte mi at H4 skulle tape mer enn 19-2. Slemt, men sant! Det var like før at H4 slapp inn 19-1, men keeperen (med vondt i hånda) reddet som om han aldri hadde gjort noe annet enn å redde. Han feiret med et superutkast:

Her er det elegante kastet, men gleden skulle ikje vare evig... Like før slutt ble 19-1 målet ble sluppet inn, ingen av oss smilte, men inni oss tenkte mi HURRA, D3/sexylaget er bedre enn H4.

Et resultat som dette fører til to ting: 1. vårt jentelag kom best ut av denne konkurransen. 2. guttene kaster fra seg alt utstyret sitt før de takker for kampen.

Det var god stemning på bussen hjem, ja, det store tapet så ut til å være glemt. Hostehåkon koste seg med GODSET-seier over RBK på mobil-Sumo, mens Berit og Sinna-Sunde satt konstant med et smil og en tommel opp. Det var forresten en djeveldame på bussen. Godt at mi hadde hverandre.

Hvorfor H4 er dårligere enn D3/S.L, spør du?