torsdag 24. januar 2013

Godt nyttår og mi har vunnet en kamp

Velger å kalle bildet over for: "SL taper 1-14 mot Freidig, men like glade for det". Når e tenker meg om så blei vel dette bildet egentlig tatt før kampen, men mi er jo bestandig glade. Ishockey-R (som må hete Ishockey-R for at mi skal klare å skille ho fra Lommelerke-R) scora målet som var helt avgjørende for at stillingen ikje skulle ende 0-14. Etter at Freidig's forsvarere glemte at det ikje var lov til å stå inni målgården, blåste dommeren straffe til oss. Coaches L & L lurte ikje lenge på hvem som skulle ta straffen, og benksittende Hockey-R måtte inn på banen. Idét ho hoppa over vantet sa ho: "korshen tar man egentlig straffe"? "SAMME SOM I ISHOCKEY" svarte benken, og det bidro til at straffen kaldt og sexy ble plassert til venstre for keeperen som ellers stod i veien for alt av skudd! bra jobba =) Ellers er det verdt å nevne at i 2. omgang av denne kampen ble stillingen bare 1-2. Hadde mi bare huska på å spille tre 2.omganger...

I den andre kampen mi har hatt denne sesongen glømte mi også at mi skulle begynne rett på 2. omgang, (for mi er jo et 2.omgangslag), og etter 20 minutter ut i kampen mot Klæbu lå mi under 1-3. Maike scora målet våres, et hardt slagskudd, og i 10 sekunder ledet mi 1-0.

Klæbu spilte selvsagt med skjørt, og for å ikje være noe dårligere, stilte målscorer-K med lang oransje kjole :) Dette ble desverre ikje dokumentert men mi husker det - mi husker det.

I pausen var stemningen litt dårlig. Før kampen hadde mi nemlig hørt at kveldens motstandere hadde både tapt mot Øya og mot Bedriftslaget til ei på D1, og at mi kom til å vinne. E husker at e tenkte på hva e skulle lage til kveldsmat, men konsentrasjonen kom tilbake når vår nyeste lagvenninne sa: "skal vi ikke bare skjerpe oss da?". Så da skjerpa mi oss :) Som captein tok e ansvar å scora 2-3 målet, Regine scora hattrick (i tillegg til å ha mange nestenmål), både Kristine og Kaja var kjempenære scoring gjennom hele kampen, og med hversin scoring ble sluttresultatet (hold fast!!!!!!!!!!!!!!):

7-5 til sexylaget! Keeper-K hadde mange viktige redninger, med både armer og bein.
Her danser ho seiersdansen. Mi dansa med deg fra benken!

Sånn ser det ut nå mi vinner en kamp, bilde 1
 Sånn ser det ut når mi vinner en kamp, bilde 2

Dette årets første blogginnlegg kan ikje avsluttes på en annen måte enn med en liten historie om ei lita jente fra Langesund som i tillegg til å være glad i å fløtte, også er veldig glad i sexylaget sitt. Før kampen mot Freidig satt ho nemlig på tribunen å så på H2 som spilte kamp. I en samtale med seg sjøl kommer det frem at: "Kunne ønske jeg var like flink som de! Nei, forresten, da kunne jeg ikke spilt på samme lag som dere".